***Reportajul cu Stefanut Diaconu difuzat de TVR a induiosat inimile oamenilor

Azi 04.mai Ştefănuţ Victoraş avea în cont:
DONAŢII în cont RON: 26525 ron
DONAŢII în cont EURO: 950 euro
DONAŢII în cont USD: 1000 usd
Teledon din 1300 apeluri: 6000 euro
TOTAL: 14030 euro

Suferinta unui copil sau a unui semen de al nostru ne face sa ne oprim o clipa din goana nebuna care a devenit viata noastra cea de toate zilele si sa multumim Creatorului ca avem copii sanatosi, ca putem munci pentru ei, ca raul nostru nu e chiar asa de mare cum ni se pare uneori.
Un reportaj de numai 2 minute despre Stefanut si povestea lui trista, difuzat laTelejurnalul de pe TVR1 de ieri 3 mai, a reusit sa atinga inimile a sute de oameni minunati care nu au ramas nepasatori la suferinta unui copilas atit de mic dar greu incercat. Desi e greu pentru majoritatea dintre noi sa ne platim datoriile, sa ne asiguram traiul de zi cu zi, oameni simpli dar cu suflet au dat 1200 de apeluri in noaptea de 3 mai, care ar trebui sa aduca in contul lui Stefanut Diaconu aproape 6000 de euro. Iar fiecare nou apel sau banut donat cu inima buna de oameni fara nici o obligatie fata de familia Diaconu, dar care au decis sa ramina OAMENI, ajutind cu putinul lor pe cei mai napastuiti decat ei, il apropie cu inca un pas pe Stefanut de interventia capabila sa-l scape de un chin pe care nu il merita.

Parintii lui Stefanut Diaconu, va sunt recunoscatori pentru speranta pe care o aduceti in casa lor printr-un gest de solidaritate umana.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: