***1 Iunie aduce pentru Stefanut inca 3000 de euro de la Porsche

Stefan Victor Diaconu este un copil care ne invata ca totul e posibil: sa ai doar 15 luni de viata si sa induri suferinta cu resemnare! sa ai puterea de a te juca, in situatii pe care lumea le vede cu adevarat tragice! Sa ajuti, cind esti mic si neajutorat!
Asta a facut acest ghemototc simpatic si cu pofta de viata, la transfuzia din 30 mai! Acasa, mama lui i-a pus branula, dar el se uita curios fara sa scoata un sunet. Doar e baiat mare, si stie ca mami nu-i face rau. A sfidat durerea si s-a jucat cu tot ce avea la indemina: covrigei, biberon, perfuzor; si-a amuzat parintii, care vazindu-l uita sa se gindeasca ca nu se stie cit timp se vor bucura de el.

Tot ce cere Stefanut, este sa fie iubit. Si este un copil iubit!

Iar el ne ajuta pe toti cei ce il iubim, sa credem in minuni!

DSC00516
DSC00519

1 IUNIE este ziua in care am vrea ca toti copii din lume sa zimbeasca fericiti! Am vrea sa fim vrajitori pentru a face sa dispara intr-o clipa toata suferinta pe care o indura copiii bolnavi, cei fara adapost, sau flaminzi. Am vrea sa le oferim iubire parinteasca celo abandonati sau abuzati.

Nu vom putea sa i ajutam pe toti sa aiba o copilarie fericita. Suntem doar oameni, cu puteri limitate. Dar, putem ajuta macar unul.

Nu avem dreptul sa trecem nepasatori pe linga suferinta, pe motiv ca sunt prea multi suferinzi.

Cei care pot ajuta sunt si mai multi.

Din nou oamenii de Porsche au demostrat ca isi merita renumele de echipa de elita: au virat cea de-a treia transa de cite 3000 euro in contul lui Stefanut. Gestul lor a fost posibil prin incheierea unui Contract de mecenat

Am mai primit o mina de ajutor si din partea postului TV TRINITAS, CARE VA DIFUZA MIERCURI 3 IUNIE, ORA 20, un reportaj cu Stefanut Diaconu, copilul cu chip de soare care nu se da batut!


DSC00515

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: